karleksjalvkansla.blogg.se

Kär * Ledsen * Fundersam * Everything between

Ny blogg!

Publicerad 2013-01-07 20:40:00 i Övrigt

Jag kommer att vara ganska inaktiv här nu, men det är för att jag har skapat en ny blogg på Nattstad. Som jag förstår av vad mina vänner säger så är den sidan bättre att använda, så jag ska ge den ett försök till att jag ska bli bättre som bloggerska. Kolla in min nya blogg! http://www.nattstad.se/Emminze

Första dagen

Publicerad 2013-01-07 19:29:00 i Övrigt

Idag hade vi första skoldagen efter lovet, och det har varit en ganska trevlig dag. Den började med att vi inte började förrän 09:45. Sov morgon! Som jag ändå aldrig tar (ops). Under den första lektionen fick jag först veta att jag fick bra betyg på två prov (yen!), samt att våran lärare, som ingen i klassen tycker om så himla mycket (vi har till och med försökt bli av med henne som lärare ett tag), inte längre ska ha oss. Jag kände hur lyckan steg i mig. Jag vet att det låter hemskt. Men jag ogillade läraren rakt igenom. Jag hoppas att den nya läraren är bra. Vi hörs igen!
Här är en "gammal" bild. Wow, jag kan knappt fatta att jag har varit så korthårig!
 

Skit, jag orkar inte!

Publicerad 2013-01-06 21:56:00 i Kärlek

För att vara ärlig... så vet jag inte riktigt vilken kategori detta inlägg hör till. Det är både självkänsla och kärlek.
Jag börjar med kärlek. För mig känns kärlek helt hopplöst men ändå så underbart. Jag hatar den biten att när jag hittar någon med bra personlighet, så börjar han bli riktigt djävlig. Johannes flirtade mer min kompis hela tiden, och person nummer 2 började bete sig underligt, och han blev grymt jobbig. Jag är väldigt intresserad av kärleksgrejer, men jag misslyckas väldigt mycket ändå. Jag har misstänkt länge att jag bara är kär i kärleken, och det gör mig bara mer ledsen. Jag vill verkligen ha kärlek, men blir deppig varje gång som det går fel.
Självkänsla. Den här biten hänger ihop med den första. Just på grund av framför allt det där med kärlek på mår jag inte alltid så himla bra. Jag har jätte dålig självkänsla. Jag litar inte alltid på mig själv, jag kan många gånger hata att vara mig. Att jag ibland hatar att vara mig beror oftast på att jag inte alls känner mig som de flesta tjejerna och verkar bli lite utelämnad hos killar för det, samt problem som kommer av min diagnos. Jag kommer inte att berätta om den, det kanske jag gör en annan gång när jag känner att det är okej. Jag mår skitdåligt för allt som händer. Jag hatar att jag är så misslyckad i det sociala och inte ens kan lyckas med det som jag har kämpat med i hela mitt liv, alltså 17år. Jag är stolt över att jag sticker ut från andra tjejer på det sättet att jag inte är helt fast i mode och smink, jag gör mig naturlig. Jag anser att mode och smink är opersonligt och ganska svagt att man fastnar i det. Jag hatar bara att jag får så mycket skit för att inte vara som dem andra. Många gånger orkar jag inte med samhället. Det är så mycket skit! Mode, kropp som en sticka, tonvis med smink, gigantiska bröst. Jag är ganska gammaldags av mig, jag trivs med det. Jag trivs inte i samhället. Minst 5/7 dagar i veckan hatar jag att samhället är som det är. Just för att det viktiga med personlighet försvinner mer och mer. Om vi går tillbaka ett par hundra år, vad vad viktigt då? Jo, status, pengar och personlighet. Statusen fick man inte för att man hade störst bröst eller hade sexigast rumpa. Man fick den för vad man gjorde. Dagens samhälle är ett samhälle som ger mig ångest. Jag vet att jag alltid kommer att leva i den och måste sluta gnälla. Men alla ni som gnäller över att ni inte kan ha det senaste modet hela tiden, lyssna på detta. Prova att leva i ett samhälle, hela ditt liv, som du inte ens passar in i eller vill vara i. Prova att leva i den världen och aldrig kunna hitta någon som förstår dig.
Nu tänker jag avrunda inlägget. Jag kommer antagligen att berätta mer om detta fler gånger, men det får räcka för nu. Tack för att ni läste!

Baklänningar

Publicerad 2013-01-02 22:12:00 i Övrigt

Här är några balklänningar som jag tyckte var snygga!

Prom: En överraskning

Publicerad 2013-01-02 15:09:00 i Kärlek

Ibland händer det saker som överaskar en. När jag pratade med Raffe inatt så fick jag frågan om jag vill gå på balen med honom. Jag är inte dum nog att säga nej. Vi gjorde villkoret att om jag gick med honom på balen med honom nästa år så ska han gå med mig på min året efter. Det är ganska kul att någon frågar mig om jag vill gå med den. Jag är annars bara van vid att jag frågar och blir totalt dissad. Så jag känner mig ganska smickrad att någon vill ha med mig. Jag får väl diskutera färger och sånt med honom närmare balen, som är typ 1,5 år bort. Men eftersom jag är jätte förtjust i att titta på balklänningar (jag får erkänna att jag redan gjort det många gånger tidigare) så börjar jag redan nu! Jag lägger upp lite bilder på klänningar som jag gillar senare idag. See you later!

Back on line

Publicerad 2013-01-01 14:04:00 i Övrigt

Jag vet att jag inte har skrivit på ett tag, men därför tänkte jag uppdatera er om vad som har hänt sedan senaste inlägget.

Johannes har jag knappt pratat med sedan jag berättade, vilket jag inte heller har någon större önskan om. Han har börjat flirta med en av mina kompisar... Jag vet inte om jag vill ge bara honom en smäll, eller kanske henne också för att hon är som hon är med killar. Något bra som har hänt är att jag har börjat bekanta mig mer en som heter Raphael. Han är jätte trevlig och vi förstår verkligen varandra när det gäller relationer. Han börjar bli en väldigt bra vän. Han är nästan alltid glad, han ger komplimanger och bara finns där. Flera kompisar, till och med min mamma, börjar fråga om det är något på gång mellan mig och honom. En aning irriterande, men jag kan förstå dem samtidigt. Jag har mitt liv och han har sitt, vi får se vad som händer. Jag förblir singel ett tag till, men det överlever jag. Vi hörs någon gång senare på detta nya år, 2013!

Om

Min profilbild

Emma

Jag är en lugn person som tycker om att diskutera djupa frågor eller bara ha en bra dag med vänner och familj. Bloggens namn säger allt om vad jag gillar, framför allt kärlek. Jag gillar även latinska saker, men det kommer jag antagligen inte att prata om, i alla fall inte så mycket.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela